شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ در خبرها آمده که سران فتنه خيلي دلخورند از اينکه صداسيما ميخواهد نوروزي شاد براي مردم بسازد و آنها سعي دارند روحيه غم و ياس را به جامعه تزريق کنند. تا قبل از اين که همه اش از شادي و سرور دم ميزدند و حکومت را متهم به غم پروري ميکردند...
سيد جان شنيدي كه جديدا اقاي موسوي امسال را سال استقامت ملي نامگذاري نموده. . اره خوب بيچاره چون چهارشنبه سوري كسي نيامد حتي بگه موشوي( به عبارت عبري نوشتم البته) جانت سلامت.بنابراين نتيجه مي گيرم كه استقامت شخصي مورد نظر ايشان است.
صدا و سيما !؟
لابد آقا سيد شما هم مي خواهيد اينجا را شاد کنيد ! با اين چيزها که شادي سر نمي گيرد ، براي شاد بود اسباب شادي لازم است و مهمترينش رفع فقر از جامعه است ، جامعه ي فقير را که با حرف و تصوير صدا و سيما نمي شود شاد کرد
تازه هرچه هم که با برنامه هاي شاد بخواهند مردم را شاد کنند کافيست يکي از اخبار را ببينند و گوش کنند و از دماغشان بيرون بيايد ، هرچند همه که مثل ما فقط به اخبار صدا و سيما گوش نمي دهند و چشم نمي اندازند ! حالا آنها که اصلا به صدا و سيما نگاهي هم نمي اندازند بماند !
مثلا همين ديشب که در خبر با وزراي دولت مصاحبه مي شد ديديد چه مي گفتند ؟! خصوصا معاون اين چيه پارلماني رييس جمهورتان !
سلام. جناب استاد. بحث رو عوض نفرماييد. اولا اينجا خيلي فرق داره با صدا سيما. ثانيا بنده هم فرق دارم با مسئولان صداسيما. ثالثا البته که بله، شادي رو از نظر فلسفي (که تخصص حضرتعالي هم هست ) بخواهيم بررسي کنيم خيلي پس و پيش هاي ديگه اي هم لازم داره. حرف اينست که چطور آقايان تا پريروز چماق غم پروري بر سر صداسيما و حکومت مي کوبيدند، حالا اظهار نگراني ميکنند از تدارک برنامه هاي به اصطلاح شاد کننده.
*ميثم*
بندگان خدا قاطي كردند؛ حرف هاشون همه ضد و نقيض هم است، خدا عاقبت ما را ختم بخير كند
شروق z_m
کسي که کارنامه اش پر از نمره هاي بيست باشه ناخود آگاه شادي تمام وجودش رو ميگيره . امسال کارنامه ملت ايران پر از بيست بود و هيچ کس نمي تونه شيريني اين قبولي رو از دل اين ملت پاک کنه. حتي به ضرب تلقين و فتنه !
جناب فخري كدام سران فتنه را ميفرماييد؟فتنه گران قاتل يا فتنه گران مقتول؟
*ميثم*
اين آدم مسدود شده هم دوباره پيدايش شد، چندي نبودي؟ تو هم فرار كردي رفتي خارج!
اونا بميرن تا روحيه شادي تا ابد توي اين مملكت تزريق بشه الهي آمين
چه جالب ! شادي با مردن ديگري ! لابد آنوقت يكدست مي شود ؟ اينكه اسمش وحدت نيست !
بگذريم از آنكه واحد مي كند اهل قبور - وحدت اين نيست او شده حاكم بزور ، مستبدان جهان باشند چنين _ يا بيا اين را تو در هيئت ببين ، باقيند بر ريشه و بر عاملان - مهره هايي ( چون مي نوش ) كه كنند وحدت چنان
بگذريم مدير عزيز ، يعني با آنكه شادي را در مردن ديگري مي جويد كاري نداريم ، فقط مي خواستم بپرسم كه آيا اين ايام عيدي بر شما چگونه گذشت ؟ مثلا چطور شاد بوديد اگر يكي از همين زير مجموعه پارسي اين چيه بلاگ اسباب شادي برايش فراهم نشده باشد ؟
شروق z_m
تا شادي را چه معنا کنيم ؟!!!!
هر معنايي كه بشود مهم اينست كه معنايي عام داشته باشد يعني هم براي شما شادي معنا بدهد و هم براي ديگري ، چراكه در پيام مقصود شادي همه ي مردم ايرانست
جناب استاد. ايام عيد را نه شاد بودم نه غمگين. زندگي عادي داشتم. طبيعتاً اگر از غم ديگران باخبر بشوم، در من تاثير خواهد داشت.
كاربري كه انتقادي از نظر من داشتند@ همونطور كه در اثر تجاهل امثال شما،‏روز عاشورا كه لقد عظمت المصيبه و جلت و عظمت الرزيّه آسمان و زمين است ؛‏دوستانتون هلهله و كف و سوت و مرگ بر ولايت فقيه گفتن،‏منم آرزوي مرگ سران فتنه رو دارم.استدلال دوم: الفتنة اشد من القتل(قرآن)پس فتنه گر از قاتل بدتره. جزاي قاتلم مرگه.در توبه بروشون بازه.تواب شدن مشكل نيست
ميم 2 گرامي @ اما استدلال دوم شما ! چراكه بنده بدم نمي آيد شما هم از دوستان ما باشيد ! پس برويم سر تنها استدلالتان ، خب وقتي يكي از دوستان ما نه تنها عاشورا بلكه دين خدا و حتي خدا را هم فقط خداي خود مي دانند و ديگر از دوستان ما را در عزاداري امامشان راه نمي دهند و تازه اين اين چيه آمار و ارقام عزاداران را بحساب طرفداران خود واريز مي فرمايند انتظارشان چيست ؟
آيا جز همين كار حسيني ديگر دوستان ما در مقابل شما ؟ اگر اين كارشان فتنه است كار ديگر دوستان ما كه فتنه تر از كار ايشان است ! با اين تفاوت كه مثل شما حكم اعدام شما را صادر نمي فرمايند ! يعني اين تعبير فتنه از طرف يكي از دوستان ما كه شما ها بوديد باب شد كه به ديگر دوستان ما نسبت داديد و خود را بري از آن مي دانيد !
در نتيجه قاتل و محكوم به اعدام هم قاتلي است كه شما نباشيد ! در حاليكه خوب خوب است براي همه ي دوستان ما و بد بد است براي همه ي دوستان ما منجمله شما ميم 2 گرامي @
در ثاني كي گفته روز عاشورا از خود دفاع نكنند ؟ خب قواي سه گانه و ديگر قوا كه از يكي از دوستان ماست ، عزاداري هم كه مال شما ، چه مي ماند جز كف و سوت و از اين دست براي زدن حرف خود ؟ حالا بماند كه اين صدا و سيماي و ديگر رسانه هاي يكي از دوستان ماست كه اين اخبار را بما مي رساند و ما از حال ديگر دوستان خود چندان اطلاعي در دست نداريم كه چه به آنها آمده و مي آيد !
نمونه همين را در همين جا هم شاهد بوده ايم كه يكي از دوستان ما مثلا شما هرچه دلتان مي خواهد مي گوييد ولي ما كه نديديم مثل ديگر دوستان ما از صفحه ي روزگار محو شويد ! از اين جا را عرض مي كنم ، از پيامرسان را عرض مي كنم !؟
http://jorea.parsiblog.com/Feeds/11356039/
سيدمحمدرضا فخري
رتبه 15
144 برگزیده
2381 دوست
محفلهای عمومی يا خصوصی جهت فعاليت متمرکز روی موضوعی خاص.
گروه های عضو
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله اسفند ماه
vertical_align_top