شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ بنده دغدغه ي دوستاني که در فضاي پيام رسان با گذاشتن مطالب مذهبي و اعتقادي مفيد به توسعه فکري و فرهنگي همه کمک مي کنند ارج مي نهم و البته خودم و همه را به تبليغ غير مستقيم و هنرمندانه، ابتکاري و غيرملال آور توصيه ميکنم. کارهاي تکراري و کليشه اي، بعضاً آنقدر ملال آور ميشود که حتي آدم هوس ميکند با وجود احترامي به پيام گذار دارد، او را مسدود کند.
مدير محترم مي شه روان تر توضيح بفرماييد....مرررسي
عسل هم که بسيار مفيدست و شفاست، اگر بيش از يک قاشق بخوريم مريض مي شويم. مناسب نيست که خود و دوستان را با ذکر بيش از حد متون ديني خسته کنيم. روزي يک حديث براي امثال بنده زياد هم هست.
نسيم سحر
جمله ي آخرو خيلي خوب اومديد جناب آقاي فخري... راستي سلام..
اخ راست گفتيد...حرق وقتي مهمه كه اثر داشته باشه..نه اينكه انتقدر بگن تا ادم نخواد گووش بده..من كاملا موافقم
علاوه بر آن، توجه داشته باشيم که معصوم فرموده اند : کونوا دعاة الناس بغير السنتکم : دعوت کننده ي مردم باشيد بدون استفاده از زيانتان. يک تعبير از اين کلام مي تواند اين باشد که بدون زبان يعني غير مستقيم که مصداق بارز آن عمل و کردار خودمان است و نيز ميتواند معناي آن استفاده از هنر و زيبائي براي بيان مطالب باشد.
لايک براي آقاي فخري
درود بر همه .. وقعا درسته .. تو جامعه هم همين مشكل رو داريم.. طوري شده كه جونا دارن از دين زده ميشن
هاشمي-14
حالا مگه چي شده آسمونو به زمين دوختيد!!!
و تذكرا عرض مي كنم برخي حرفها يا تصاوير تحريك كننده سياسي و بر هم زننده آرامش از هر دو سوي نزاع نيز نه تنها ملال آور كه تهوع آور شده است .كاش دوستان نظرات سياسي شان را در وبلاگهايشان درج كنند و اجازه بدهند تا پيام رسان ،‏پيام رسان بماند .
اصلا من الان در اين فيد منظورم فيد سياسي و غير آن نيست. منظورم فيدهاي مذهبي هست.
بله دقيقاً
هر چيزي جاي خودش. نميشه به بهانه زياد بودن توهين و بي ادبي، خوانندگان رو از کثرت متون ديني ملال زده کرد. کار مذهبي، بخاطر وصل بودن به عالم بالا، اتفاقا بايستي با کيفيت تر، هنرمندانه تر و خوش سليقه تر باشه، نه خسته کننده و تکراري و ملال آور.
جهان چون چشم و خط و خال و ابروست / که هر چيزي بجاي خويش نيکوست.
حسان
جناب مدير بزرگوار، سخن خوبى فرموده‌ايد. در همين راستا چندى است پيشنهادى به نظرم رسيده که جهت اجرا، قدرى نياز به تأمل دارد و آن اينکه پيام‌رسان به چند بخش محدود (حداکثر پنج بخش) تقسيم شود: 1. عمومى، 2. تصوير 3. انديشه. تصاوير فقط در بخش خودش گذاشته شود ولى با شرط مفيد بودن و پيام گذاشتن در بخش سوم مخصوص اعضاى فعال و اهل بحث و گفتمان باشد و ديگران فقط بتوانند نظر دهند.
حسان
مرحوم حضرت آيت‌الله بهجت(ره) هم دستور العملى داشتند و مى‌فرمودند: نصيحت عملّيه بالاتر است از نصايح قوليه «كونوا دعاة إلي الله بغير أاسنتكم» http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=19667&bookid=87964
سيدمحمدرضا فخري
رتبه 15
144 برگزیده
2381 دوست
محفلهای عمومی يا خصوصی جهت فعاليت متمرکز روی موضوعی خاص.
گروه های عضو
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله فروردين ماه
vertical_align_top